FEDA pakt industriële uitdagingen aan door verbinding

De Federatie van Technologiebranches, bekend als FEDA, lanceert een nieuw evenement: de FEDA Business Inspiration Day. Dit event vindt plaats op woensdag 19 juni vanaf 12.30 uur, in de sfeervolle Metaal Kathedraal in Utrecht. Het evenement is interessant voor professionals uit diverse disciplines binnen de maakindustrie.

De FEDA Business Inspiration Day is interessant voor professionals uit diverse disciplines binnen de maakindustrie, van engineering, management, HR, communicatie, sales tot finance.

FEDA vindt het belangrijk om ontwikkelingen binnen de branche onder de aandacht te brengen door middel van kennisdeling, verbinding en het bieden van inspiratie. Zo wordt de maakindustrie geconfronteerd met versnelde technologische ontwikkelingen die de bedrijfsvoering fundamenteel veranderen.

Daarnaast ziet FEDA ook generatieverschillen op de werkvloer en krapte op de arbeidsmarkt. Via de korte workshops kunnen bezoekers ontdekken hoe medewerkers tot organisatieambassadeurs kunnen worden gevormd. Verken de impact van nieuwe Europese regelgeving, zoals de Corporate Social Responsibility and Disclosure, en krijg inzicht in de toekomst van machineveiligheid. Dit en meer staat op het programma van de FEDA Business Inspiration Day.

Wat kun je verwachten?

Het programma begint om 12.30 uur met de FEDA Insight, de Algemene Ledenvergadering. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom. De middag wordt gestart met een keynote ‘Generaties verbinden binnen je organisatie’, waar Jordy en Estrella van FEDA bezoekers meenemen in de verschillende generaties op de werkvloer. Aansluitend zijn er twee workshoprondes met een pauze.

Tijdens de pauze is er via de Business Booster een mogelijkheid in gesprek te gaan met vakgenoten. De dag wordt om 17.15 uur afgesloten met een borrel. Zo garandeert FEDA een leerzame en inspirerende dag, vol interactie en netwerkmogelijkheden.

Met meer dan 160 leden is FEDA de belangrijkste branchevereniging op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek in Nederland.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

FEDA Executive Diner verbindt professionals uit maakindustrie

14-02 Dit goed bezochte evenement brengt kennisdeling, inspirerende sprekers, luxe dineren op een prachtige locatie…

Automatisering

Raak geïnspireerd op de World of Technology & Science

28-09 De markten van industrie, wetenschap en zorg komen op 2 tot en met 5…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV