Fein zoekt 150 elektrisch-gereedschap testers

0

Fein gaat dit jaar haar machines laten testen. Metaalbewerkers kunnen zich hiervoor aanmelden en een accu-boor/schroefmachine gratis ontvangen.

Met de campagne ‘Door 150 professionals getest. Fein machines gaan op reis’ richt de producent van elektrische gereedschappen zich op de professionele gebruikers in de wereldwijde metaalbranche. Dat aantal is niet toevallig gekozen: Fein viert dit jaar het 150-jarig bestaan.

Metaalbewerkers kunnen zich voor de campagne aanmelden. Drie weken lang kunnen geselecteerde professionals een aantal machines met hart en nieren testen. Van hen wordt verwacht dat ze gedurende deze testperiode foto’s en video’s maken en over hun ervaringen berichten. Elke deelnemer ontvangt gratis een Fein ASCM 12

Fein Gereedschap
Als dank ontvangt elke testpersoon gratis een Fein accu metaal-boor/schroefmachine ASCM 12.

Wie aan een speciaal product of object werkt en zin heeft testpersoon te worden, kan zich op internet aanmelden: fein.com/metal. Hier kunnen ze ook de te testen machines uitzoeken. De keuze is een kernboormachine KBU35QW, een haakse slijper WSG 17-125PS of een WSG17-125PR, maar ook een accu metaal-boor/schroefmachine ASCM 12 of ASCM 18. Als dank ontvangt elke testpersoon een Fein ASCM 12 gratis.

De Fein Profi-Test begint op 1 april en eindigt op 31 juli 2017. Aanmeldingen zijn mogelijk tot  15 februari 2017,