Gepatenteerde Cibo-schijf werkt snel RVS binnenhoek af

0
144

Onder de toepasselijke naam Combi unitized heeft Cibo zijn nieuwste innovatie gelanceerd. Toepasselijk omdat Rebel One Combi unitized een gepatenteerde combinatie is van twee specifieke unitized schijven.

De harde binnenkant zorgt voor het feilloos wegslijpen van een lasnaad, terwijl de zachte zijkanten van deze flexibele schijf de afwerking naar het hoogste niveau tillen. “De ideale schijf met andere woorden om snel, makkelijk en risicoloos een RVS binnenhoek tot in de puntjes af te werken”, aldus de Belgische schuurspecialist.

Tijdwinst
Comfortabel schuren zonder risico’s is altijd en overal mooi meegenomen, maar het is niet de enige troef van deze Cibo innovatie. Door twee schuurstappen samen te brengen in één en dezelfde schijf kan de gebruiker logischerwijze ook een stuk sneller werken. Er hoeven geen schijfwissels meer plaats te vinden. Terwijl men voorheen twee schijven nodig had om de lasnaad perfect af te werken, heeft men met Combi unitized simpelweg aan één schijf voldoende. De tijdwinst kan volgens Cibo wel 30 procent bedragen. Cibo wijst verder op de vergevingsgezinde opbouw van de schijf: met soepele zijkanten schuur je zonder risico’s en fouten. Er is steeds 100% controle tijdens het schuren. De Combi unitized schijven schuren koeler dan de meer traditionele schuurmaterialen en staan altijd garant voor een uniforme finish.

Drie varianten
Rebel One Combi unitized is beschikbaar in drie versies. GA7 houdt perfect het midden tussen verspanend vermogen en afwerking. Voor een extra fijne afwerking is er de GA6 variant, terwijl GA8 staat voor een nog snellere materiaalafname.