Cibo lanceert nieuw gamma verspanende lamellenschijven

0

Cibo heeft een nieuw en compleet gamma verspanende lamellenschijven samengesteld. Het bestaat uit drie lijnen: Industrial, Performance en Ultimate.

Elke lijn heeft specifieke troeven, die  tegemoetkomen aan de wensen van iedere gebruiker en de toepassing die hij of zij voor ogen heeft. Met dit nieuwe aanbod wil Cibo het voor eindgebruikers nog makkelijker maken om de juiste keuze te maken.

Industrial lijn: beste prijs-prestatieverhouding

De Industrial lijn bestaat uit een gamma lamellenschijven met een ideale prijs-prestatieverhouding. De Industrial inox is volgens Cibo de perfecte instapschijf voor het bewerken van roestvast staal en zorgt voor het beste rendement bij lage druk. De Industrial schijf op staal heeft een iets stuggere polycotton drager. Hierdoor is de levensduur bijna twee keer zo lang in vergelijking met een klassieke lamellenschijf.

Performance lijn: allrounder

De Performance lijn wordt door Cibo bestempeld als één van de meest veelzijdige schijven ter wereld. Deze schijf combineert de agressiviteit en levensduur van de Ultimate lijn met het gebruiksgemak van de Industrial lijn. Het maakt van de Performance schijf een echte allrounder.

Ultimate lijn: voor zware verspaning

De Ultimate schijf (vroegere Top lijn) is de hoogst verspanende lamellenschijf die er op de markt te vinden is. Dankzij de speciaal opgebouwde keramische korrel zorgt deze schijf voor de hoogste verspaning bij hoge druk. Daarmee is het volgens de Belgische producent de ideale schijf voor het zwaardere werk.