Hittebestendige veiligheidshelm

0

Wiltec en  3M introduceren de G3501 hittebestendige veiligheidshelm. Deze lichte helm is speciaal ontworpen om aan de hoogste beschermingsniveaus te voldoen bij de zwaarste toepassingen.

Zonder afbreuk te doen aan comfort of gebruiksgemak biedt deze veiligheidshelm een maximale veiligheid in alle metaalbewerkingomgevingen. Tevens kan de helm gemakkelijk gecombineerd worden met gehoor-, oog- en gelaatsbeschermingsproducten. De lichte en duurzame veiligheidshelm voldoet aan een breed scala veiligheidseisen.  Hij is elektrisch geïsoleerd volgens de NEN norm EN50365 voor het werken onder spanning bij laagspanninginstallaties en is goedgekeurd voor gebruik bij temperaturen van  -30°C/+150°C. Door de verschillende binnenwerken, uitgevoerd met een draaiknop- of pinlock, biedt deze helm veel comfort en de juiste pasvorm en kan geleverd worden in diverse kleuren.

Tevens is de 3M G3501 te combineren met een reeks aan veiligheidsproducten en toebehoren voor de metaalbewerking om zo tot complete oplossingen voor elke toepassing te komen.  Toepassingsgebieden zijn de staalbewerking, aluminium smeltprocessen, gieterijen en  gietstukken, metaalrecycling, productie vuurvast materiaal en cementindustrie.

www.wiltec.nl