Hydromarine overgenomen door Motrac Hydraulics

0
767

Motrac Hydrauliek neemt de activiteiten van Hydromarine in Papendrecht over. Deze overname past in de langetermijnvisie van Motrac Hydraulics om binnen afzienbare tijd uit te groeien tot een toonaangevende systeemintegrator, ook in de maritieme sector.

Hydromarine zet per direct haar bedrijfsactiviteiten voort onder de bedrijfsnaam Motrac Hydraulics. De diensten van deze organisatie blijven onder de merknaam Hydromarine herkenbaar voor relaties. Al meer dan 28 jaar ontwerpt, bouwt en onderhoudt Hydromarine standaard en op maat vervaardigde hydraulische systemen, hoofdzakelijk voor de maritieme sector.

Koert Huisman, Managing Director Motrac Hydraulics: “Met deze overname hebben we opnieuw een stap gezet in de goede richting om ons doel te verwezenlijken, namelijk het volledig ontzorgen van onze klanten met een zo omvangrijk mogelijk productenpakket. Deze overname sluit naadloos aan bij onze langetermijnvisie om uit te groeien tot een toonaangevende systeemintegrator, ook in de maritieme sector. Hydromarine past als organisatie uitstekend in deze plannen, omdat het net als Motrac Hydraulics opereert in de ‘mid market’. Beide ondernemingen beschikken bovendien over technisch hoogwaardige, innovatieve kennis en producten.”

Motrac Hydraulics in Baak, een dochteronderneming van het beursgenoteerde Royal Reesink, zet de komende jaren in op verdere uitbreiding van de verschillende technische expertises en locaties, om de toekomstige uitrol naar nieuwe landen en markten te maken. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel.