Indumation succes voor ACE Stoßdämpfer

0
63

Van 6 tot en met 8 februari vond in Kortrijk Xpo voor de vijfde keer op rij Indumation.be plaats. 220 exposanten ontvingen op de vakbeurs voor industriële automatisering, optimalisatie en innovatie 9.076 vakbezoekers. Ook dempingsspecialist ACE Stoßdämpfer was weer van de partij.

 

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed assortiment aan producten op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregeling en vibratie-isolatie. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf een stand op Indumation.be. “Indumation.be is dé Belgische beurs voor de industrie. Aangezien ACE vooral industriële klanten heeft, is het voor ons belangrijk om hier ons gezicht te laten zien”, aldus Han Titulaer, verantwoordelijk voor de backoffice in de Benelux.

Meer dan stootdempers
Collega Ralf Küppers, sales manager Benelux, vult aan: “De meeste bedrijven kennen ons vooral van de stootdempers. We leveren echter nog veel meer producten, zoals dempingsmatten, gasveren en remcilinders. Op deze beurs konden we geïnteresseerden goed laten zien hoe breed ons productaanbod eigenlijk is.”

Indumation succes voor ACE Stoßdämpfer

Ingenieurs van de toekomst
De beurs brak deze editie wederom haar eigen bezoekersrecord. Niet alleen het aantal vakbezoekers groeide met 16 procent ten opzichte van de vorige editie, maar ook waren er met 1.338 personen twee keer zoveel studenten uit het technisch onderwijs op de beurs. Naast vakbezoekers vormen ook zij een belangrijke doelgroep voor ACE Stoßdämpfer. “Zij zijn tenslotte de ingenieurs van de toekomst. Om hen een steuntje in de rug te geven, hebben we vorig jaar de studentenaward INNOVACE in het leven geroepen”, aldus Küppers. In 2019 kunnen studenten opnieuw meedingen naar de INNOVACE en daarmee kans maken op 7.000 euro. 2.000 euro hiervan komt ten goede aan de deelnemende hogeschool of universiteit en 5.000 euro aan de studenten. De inschrijving voor INNOVACE 2019 is half februari van start gegaan. ACE kijkt met een positief gevoel terug op Indumation.be: “De beurs is voor ons erg goed verlopen”, aldus Titulaer. “We hebben goede gesprekken gevoerd en interessante contacten opgedaan.”