InoxiClean Restore van Cibo geeft RVS weer glans

0

Cibo biedt met InoxiClean Restore een nieuwe oplossing voor corrosie, theevlekken en andere verontreinigingen op RVS. De Belgische schuurspecialist introduceerde deze dieptereiniger onlangs op de vakbeurs Schweissen & Schneiden in Essen (D).

Zure regen, staaldeeltjes, zeelucht en andere omgevingsfactoren tasten het oppervlak van RVS aan. Ze leiden tot corrosie en maken het oppervlak dof en vuil. In het verleden waren enkel beitsen of intensief schuren een oplossing om aangetaste oppervlakken weer schoon te krijgen. De InoxiClean Restore biedt nu een snel, eenvoudig en veilig alternatief.

InoxiClean Restore van Cibo verwijdert corrosie, roestvlekken en andere verontreinigingen, brengt de oorspronkelijke glans weer naar boven en brengt een water- en vuilafstotende beschermingslaag aan. De Restore geeft volgens Cibo goede resultaten op RVS, aluminium en koper. Het is 100% biologisch afbreekbaar, dus volledig onschadelijk voor mens en milieu. En het is gemakkelijk in gebruik. Bovendien brengt de Restore een water- en vuilafstotende beschermingslaag aan, waardoor het oppervlak langer beschermd blijft tegen nieuw vuil en corrosie.

Cibo noemt de toepassingen van de Restore eindeloos. Enkele voorbeelden zijn grootkeukens, gevelrenovatie, buitenmeubilair, onderhoud van machines (ook in de voedingsindustrie), velgen en uitlaten van auto’s of maritieme renovatie.