Inschrijving onderscheiding voor grensoverschrijdend bedrijfssucces van start

1

De aanmelding voor de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie is geopend. Tot 21 september kunnen innovatieve bedrijven uit Duitsland en Nederland zich aanmelden voor deze prijs, die op 5 november 2018 uitgereikt zal worden.

De prijs is een initiatief van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK), die de prijs al tien keer eerder uitreikte. Bedrijven met een innovatief karakter of bijzondere nieuwe producten, projecten of ontwikkelingen maken kans op de prijs. Hetzelfde geldt voor bedrijven die een krachtige economische impuls realiseren in beide landen of in specifieke regio’s of die een uniek ondernemerssucces hebben gerealiseerd. Voorwaarde is wel dat dit binnen een grensoverschrijdende context plaatsvindt en dat het bedrijfsconcept betrekking heeft op zowel Nederland als Duitsland.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 september online inschrijven via de website van de DNHK. “Met de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie willen wij bedrijven belonen voor hun inzet in het buurland en het grensoverschrijdende succes in het bedrijfsleven”, aldus Günter Gülker, directeur van de DNHK. Een jury beoordeelt vervolgens alle kandidaten en benoemt de finalisten. Begin oktober worden daarna alle deelnemers geïnformeerd. De achterban van de DNHK, bestaande uit ondernemers, zal de winnaar kiezen en deze wordt op 5 november in Den Haag bekendgemaakt. Bedrijven kunnen zich nu inschrijven via www.dnhk.org/prijsvoordeeconomie.

Facebook Comments