Kemet Europe slaat nieuwe weg in

Na een samenwerking van 17 jaar is het exclusiviteitscontract tussen Kemet Europe en Finnsonic per 1 april stopgezet. Klanten aan wie reeds FinnSonic systemen zijn verkocht kunnen wel op onderhoud en service door Kemet blijven rekenen.

Met de beëindiging van het contract zegt Kemet Europe een nieuwe weg in te slaan voor het precisie ultrasoon reinigen en ontvetten. Veranderingen en strengere eisen in de reinigingsbranche vragen namelijk om een andere aanpak. De reinigingsbranche is voortdurend in beweging. Er worden steeds hogere eisen gesteld. Om bij te blijven in de huidige markt kiest Kemet Europe voor een samenwerking met meerdere specialisten. Hierdoor is zij in staat om alle ontwikkelingen in reinigingsland op de voet te volgen en in te spelen op alle voorkomende reinigingsvraagstukken.

Eigen merknaam
Kemet Europe levert kwalitatief hoogwaardige ultrasone reinigingssystemen. Door de overname van Quality Sonic Products (QSP) brengt Kemet nu machines onder eigen merknaam op de markt. De overname betekent dat Kemet eigen hoogwaardige technologieën kan perfectioneren en daarmee niet alleen de ‘hardware’ maar ook de ‘software’ levert.

Daarnaast voert Kemet Europe ook de FISA ultrasone precisie reinigingssystemen. Deze geavanceerde lijn zet Kemet Europe specifiek in voor ‘high-end’ reiniging van precisie  onderdelen. Ook de vertrouwde standaard ‘Branson’ tanks heeft Kemet Europe onder haar hoede genomen.
Ondanks deze ontwikkelingen blijft Kemet Europe garant staan voor service en onderhoud aan door haar geleverde systemen voor de voornaamste merken zoals Kemet, QSP, Branson, FISA én FinnSonic. 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Oppervlaktetechniek

Topfinish viert verjaardag op TechniShow

23-02 Topfinish viert feest tijdens de TechniShow. Vanwege het dertigjarig jubileum van de specialist in…

Geen categorie

Kemet Europe: 50 jaar precisie finishing

26-03 Kemet Europe in Bergen op Zoom bestaat op 5 april vijftig jaar. In die…

Geen categorie

Leering Hengelo dealer van Novatec ultrasoon reinigingsapparatuur

23-10 Leering Hengelo heeft haar assortiment reinigingsapparatuur uitgebreid met het merk Novatec, waarvoor het dealerschap…

Geen categorie

Kemet Europe toont innovaties tijdens open dag en seminar

15-05 Kemet Europe in Bergen op Zoom organiseert op 28 en 29 mei een open…

Geen categorie

Kemet Europe slaat nieuwe weg in

16-04 Na een samenwerking van 17 jaar is het exclusiviteitscontract tussen Kemet Europe en Finnsonic…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV