Kemet Europe slaat nieuwe weg in

0

Na een samenwerking van 17 jaar is het exclusiviteitscontract tussen Kemet Europe en Finnsonic per 1 april stopgezet. Klanten aan wie reeds FinnSonic systemen zijn verkocht kunnen wel op onderhoud en service door Kemet blijven rekenen.

Met de beëindiging van het contract zegt Kemet Europe een nieuwe weg in te slaan voor het precisie ultrasoon reinigen en ontvetten. Veranderingen en strengere eisen in de reinigingsbranche vragen namelijk om een andere aanpak. De reinigingsbranche is voortdurend in beweging. Er worden steeds hogere eisen gesteld. Om bij te blijven in de huidige markt kiest Kemet Europe voor een samenwerking met meerdere specialisten. Hierdoor is zij in staat om alle ontwikkelingen in reinigingsland op de voet te volgen en in te spelen op alle voorkomende reinigingsvraagstukken.

Eigen merknaam
Kemet Europe levert kwalitatief hoogwaardige ultrasone reinigingssystemen. Door de overname van Quality Sonic Products (QSP) brengt Kemet nu machines onder eigen merknaam op de markt. De overname betekent dat Kemet eigen hoogwaardige technologieën kan perfectioneren en daarmee niet alleen de ‘hardware’ maar ook de ‘software’ levert.

Daarnaast voert Kemet Europe ook de FISA ultrasone precisie reinigingssystemen. Deze geavanceerde lijn zet Kemet Europe specifiek in voor ‘high-end’ reiniging van precisie onderdelen. Ook de vertrouwde standaard ‘Branson’ tanks heeft Kemet Europe onder haar hoede genomen.

Onderhoud
Ondanks deze ontwikkelingen blijft Kemet Europe garant staan voor service en onderhoud aan door haar geleverde systemen voor de voornaamste merken zoals Kemet, QSP, Branson, FISA én FinnSonic.