Kick off Tech Demoweek: Rondetafelgesprek op 16 februari

Van 14 t/m 17 maart organiseren zeven bedrijven in de regio Ede-Veenendaal voor de zestiende keer de Tech Demoweek. Om voorafgaand alvast een indruk te geven over de vele technologieën, ontwikkelingen en trends die tijdens het evenement in de spotlights staan, vindt er op 16 februari een officiële kick-off plaats in de vorm van een rondetafelgesprek dat online gevolgd kan worden.

Op 16 februari vindt de officiële kickoff plaats van Tech Demoweek 2023.

Bendertechniek, Cellro, DMG Mori, Dormer Pramet, Dymato, Heidenhain en Mitutoyo hebben medio maart een verrassend en gevarieerd programma voor de maakindustrie in petto. Gedurende drie dagen presenteren de bedrijven de laatste innovaties op het gebied van automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Tijdens een rondetafelgesprek onder leiding van Tim Wentink, technische redacteur bij MetaalNieuws, VerspaningsNieuws en SPAENER, wordt er dieper ingegaan op de verschillende trends in de maakindustrie. Tevens geven de sprekers al een tipje van de sluier over wat bezoekers tijdens Tech Demoweek allemaal kunnen zien en ervaren.

Het rondetafelgesprek wordt opgenomen en aangevuld met mooie videobeelden van de deelnemende bedrijven. Het volledige rondetafelgesprek is op 16 februari online te bekijken. Wilt u het rondetafelgesprek graag zien? Hou dan ons LinkedIn kanaal in de gaten.

Over Tech Demoweek

De Tech Demoweek is uitgegroeid tot een belangrijk event in de maakindustrie dat in de oneven jaren wordt georganiseerd. Een groot voordeel voor de bezoekers van de Demoweek is dat de zes deelnemende bedrijven zich op een korte afstand van elkaar bevinden. Zo kunnen de bezoekers zich in één dag laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie. Bovendien is het mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de organiserende partijen.

Gratis aanmelden voor Tech Demoweek kan via deze link

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Dymato toont oplossingen voor verspanings-uitdagingen

14-03 Zeven technologieleveranciers voor de maakindustrie presenteren zich deze week (14-17 maart) gezamenlijk onder de…

Verspanen

Tech Demoweek opent deuren

06-03 Het betreft de bedrijven Bendertechniek, Cellro | CNC Automation, DMG Mori, Dormer Pramet, Dymato,…

Verspanen

Tech Demoweek brengt alle facetten van productietechnologie samen

20-02 De nieuwe slogan én de vernieuwde naam geven in één oogopslag weer dat dit…

Verspanen

VerspaningsNieuws weer volop in productie

06-02 We zijn net een maand onderweg in het nieuwe jaar en de eerste editie…

Bedrijf en Economie

TechniShow wil in 2024 weer vlammen

19-01 Jeroen van Hooff, CEO van Koninklijke Jaarbeurs, heeft er vertrouwen in dat het gaat…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen