Kleine en slimme lashulp Migatronic

0
37

De CoWelder is een kleine en slimme geautomatiseerde lasoplossing. Migatronic presenteert deze op de Brabantse Metaaldagen.

De CoWelder kan onderdelenproductie van kleine en grote partijen verbeteren, door uniforme lasnaden van continu hoge kwaliteit te leveren. Programmering is eenvoudig en intuïtief. Personeel dat hiermee geen ervaring heeft kan eenvoudig leren hoe de robot bediend moet worden. Door een bibliotheek te creëren met werkstukken die elk een bijbehorend programma hebben, kan tijdens de werkdag makkelijk worden overgeschakeld op een ander werkstuk.

De CoWelder is volgens Migatronic een betaalbare stap naar productieautomatisering en heeft een korte terugverdientijd. De installatie van deze lasoplossing in de bestaande productie neemt vrijwel geen tijd in beslag. Men kan meteen op de eerste dag beginnen met lassen. Voor alle robotinstallaties is een CE-markering verplicht volgens de Europese wetgeving (de machinerichtlijn 2006/42/EG), met als doel de veiligheid van de gebruiker te waarborgen. Het CoWelder-pakket heeft deze CE-markering. Er is dus geen ingewikkeld goedkeuringsproces nodig.

Migatronic, stand E045

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen