Krachtige laskantenfreesmachine

0
22

De gloednieuwe laskantenfreesmachine B60S van Euroboor is ontwikkeld met een krachtige 1800 W motor, die een hoog rendement levert. Deze draagbare machine is uitermate geschikt om pijp- of plaatmateriaal te voorzien van laskanten en door de perfecte afwerking is er geen nabewerking meer nodig.

De B60S heeft een maximale freesdiepte van 24 mm, bij een hoek van 45 graden. Verder heeft de nieuwe laskantenfreesmachine een variabele toerenregeling, waardoor de machine geschikt is om ieder soort metaal, zacht of hard, te bewerken waarbij Euroboor het de gebruiker gemakkelijk heeft gemaakt door de materiaalsoort indicatie op de machine aan te geven. Daarnaast is de B60S voorzien van een beveiliging tegen overbelasting van de machine waarmee kortsluiting wordt voorkomen en de machine veiliger is en ook nog eens een langere levensduur heeft.

De machine heeft een duidelijke markering, waaronder een hoekinstelling 45 graden, zodat altijd de juiste hoekinstelling wordt geselecteerd. Verder is het vervangen van de snijplaten in een handomdraai geregeld doordat er niets gedemonteerd hoeft te worden. Naast deze functionaliteiten is er ook gedacht aan het comfort van de eindgebruiker. Zo heeft de laskantenfreesmachine brede en zachte handgrepen en een soepele bediening met duidelijke en eenvoudige bedieningsknoppen. Naast de B60S voegt Euroboor op korte termijn nog een laskantenfreesmachine toe aan het programma. Deze B60 is in vele opzichten gelijkwaardig aan de B60S met uitzondering van de variabele toerenregeling.