Lissmac opent virtuele beursstand

0

Lissmac, producent van machines voor ontbramen, afronden en oppervlakte finishen, heeft een virtuele beursstand opgezet. In korte videoclips stelt Peter de Vrieze alle functies, hoogtepunten en voordelen van vier verschillende machinetypes voor.

“Bij het wegvallen van bijna alle beurzen zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om onze producten toch te kunnen laten zien aan het grote publiek”, licht De Vrieze toe. Omdat iedereen nu binnen moet blijven hebben we besloten deze virtuele beursstand op te zetten. Hierop kan iedereen toch bekijken wat er allemaal beschikbaar is op onze stand. De machines op deze stand zouden wij in eerste instantie meenemen naar de TechniShow maar op deze manier kunnen mensen toch al vast een kijkje nemen.”

Peter de Vrieze stelt in de videoclips vier machines voor: De SBM-L G1S2 voor tweezijdige bewerking in één doorgang, de SMD 133 DRE, een compacte en robuuste oplossing voor dikke platen, de allrounder SMD 123 RE en de SMD 335 voor afronding op een hoog niveau.

Druk op de blauwe knoppen om het bewerkingsprincipe en het bewerkingsresultaat van een Lissmac ontbraammachine te bekijken.