LVD erkend als ‘Belgium’s Best Managed Company 2019’

0
124

Voor het tweede jaar op rij is LVD Company door Deloitte uitgeroepen tot “Belgium Best Managed Company”. Dit werd recentelijk aangekondigd tijdens het Belgium’s Best Managed Companies-symposium en de galaceremonie. “We zijn uiteraard trots op deze erkenning, het toont waar we voor staan en maakt LVD bekend bij een breder publiek,” vertelt Matthew Fowles, Marketing Manager van de LVD Group.

LVD werd in 1952 opgericht in Gullegem door Jacques Lefebvre, Marc Vanneste en Robert Dewulf. Het bedrijf ontwikkelt en produceert wereldwijd machines voor de plaatbewerking. LVD biedt zijn klanten een gedifferentieerd portfolio van plaatbewerkingsmachines en software-oplossingen afgestemd op de toepassing en het budget van de klant. De machines bewerken metalen platen van 0,5 mm tot 60 mm dikte en met lengtes van een paar cm tot 20 m. De meer dan 30.000 klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van luchtvaart en medische apparatuur tot landbouwmachines en infrastructuurwerken.

Goed ondernemerschap
“Ons succes is gestoeld op het continu verbeteren van bestaande en het investeren in nieuwe oplossingen”, zegt Carl Dewulf, CEO van de LVD Group. “Dat is onze flexibiliteit en kracht als familiebedrijf. Onze langetermijnvisie zorgt voor een stevige en duurzame basis voor verdere groei. De laatste 5 jaar kent LVD een gestage interne groei van minstens 15% per jaar. “Voor de ontwikkeling van onze toptechnologie kunnen we rekenen op onze gedreven en getalenteerde medewerkers. De LVD Group telt meer dan 2000 medewerkers waarvan 450 in België. Daarnaast zijn er partnerships met vooraanstaande leveranciers wereldwijd en met onderzoekscentra zoals de KU Leuven en Howest.”