Machines te laat voor TechniShow

0

BMT Machine Tools heeft de invulling van haar stand op de TechniShow op het laatste moment moeten wijzigen. De levering van de Bridgeport XT630/5AX en de Bridgeport V480-APC heeft vertraging opgelopen, waardoor deze niet meer op tijd konden worden geïnstalleerd.

“Wij vinden dit bijzonder vervelend voor onze relaties waaraan we deze machines graag hadden voorgesteld”, zegt sales manager René van der Peet spijtig. “Maar de (Techni)show must go on! Daarom hebben we, achter de schermen, hard gewerkt om toch een aansprekend machineprogramma te presenteren. Doordat we kunnen putten uit een machinevoorraad in Krefeld is het mogelijk snel te schakelen. Eén van de alternatieven die we kunnen bevestigen is een Hardinge Talent 42 MSY draaibank. Een primeur voor Nederland. Deze draaibank met Y-as en subspindel biedt een instap in de wereld van hoog nauwkeurig bewerken.”

De tweede machine is een Bridgeport XR-1000 high performance bewerkingscentrum voorzien van een Heidenhain TNC640 besturing.

After Technishow presentatie
Omdat BMT Machine Tools, leverancier van innovatieve verspaningsoplossingen, belangstellenden toch graag in de gelegenheid willen stellen de Bridgeport XT630/5Ax en Bridgeport V480-APC te bekijken zal er in mei een After Technishow presentatie worden georganiseerd in de showroom van BMT Machine Tools in Raamsdonksveer. “Wordt dus vervolgd”, aldus Van der Peet.

BMT Machine Tools, hal 12, stand D066