MetaalPlein, de online marktplaats voor de Metaal

0

MetaalPlein in de online marktplaats waar vraag en aanbod uit de Metaal elkaar treffen. Van kleine onderdelen tot grote machines, nieuw en gebruikt en van enkelstuks productie tot seriematige productie, alles kunt u aantreffen op het MetaalPlein. MetaalPlein zal ondersteund worden door de website MetaalNieuws.nl, de 2-wekelijkse print edities van MetaalNieuws en de digitale MetaalNieuwsBrieven. Kortom een platform voor de hele metaalbranche. 
Ter introductie kan ieder bedrijf, na een eenvoudige online registratie, t/m 31 december 2013 gebruik maken van 3 gratis advertenties.

De bezoekers van MetaalPlein.nl kunnen rechtstreeks reageren op uw advertenties en informatie opvragen, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Extra voordeel van het plaatsen van advertenties op MetaalPlein.nl is dat uw bedrijf en uw producten online beter gevonden zal worden door de diverse zoekmachines, waarvan Google natuurlijk wel de belangrijkste is. MetaalPlein.nl specialiseert zich op vraag en aanbod binnen de B2B Metaalbranche, zodat uw advertenties niet ten ondergaan in een overvloed aan branchevreemde producten.