Mitutoyo en Mikrocentrum bieden samen meetcursussen aan

0

Mitutoyo en Mikrocentrum bundelen hun krachten. Dankzij deze samenwerking kunnen de cursussen meettechniek met uitgebreide practicumfaciliteiten voortaan op elke gewenste plek in de Benelux plaatsvinden.

Mitutoyo levert daarvoor een breed scala aan meetmiddelen en proefstukken dat mobiel inzetbaar is. Door het bundelen van kennis en lesmateriaal is de kwaliteit van de cursussen opgeschroefd naar een hoger niveau. Een optimale balans tussen theorie en praktijk is hierdoor bereikt, stellen beide partijen.
Als leverancier van geometrische meetmiddelen beschouwt Mitutoyo cursussen op het gebied van algemene metrologie als een belangrijk serviceproduct. Door de samenwerking met Mikrocentrum kan Mitutoyo de continuïteit van deze cursussen waarborgen en klanten op de vertrouwde manier van dienst zijn.
Ron Muit (Managing Director Mitutoyo) en Frank Bruls (Manager afdeling opleidingen Mikrocentrum) zijn blij met de gemaakte afspraken. Zij zijn ervan overtuigd dat de industrie veel voordeel van deze samenwerking zal ondervinden. Zowel voor individuele inschrijvingen op cursussen in Utrecht en Eindhoven, als voor bedrijfsinterne cursussen.
Om deze samenwerking te vieren ontvangt iedere cursist in het najaar gratis een Mitutoyo schuifmaat als attentie.