‘Mr TechniShow’ Jeroen ter Steege neemt afscheid

0

Het is een heel ander afscheid geworden dan hij zich had voorgesteld, maar na 17 jaar heeft Jeroen ter Steege afscheid genomen van TechniShow. Hij gaat zich nu concentreren op de organisatie van de Nederlandse Metaaldagen.

Jeroen ter Steege, al sinds 2004 betrokken bij Technishow, zegt over zijn vertrek: “Graag had ik in maart afgesloten met een spetterende TechniShow. Helaas mocht dat niet zo zijn. Mijn carrière bij Jaarbeurs begon in maart 2003. Mijn eerste beurs was Macropak. Een verpakkingsbeurs, waarna vele titels volgden. Sinds de editie 2004 ben ik bij TechniShow betrokken geweest. Gezien mijn achtergrond was dat direct een perfecte match. Ik zal TechniShow altijd een warm hart toedragen en ook zal ik deze de rest van mijn leven blijven bezoeken.”

‘Mr Technishow’

FPT-VIMAG, de branchevereniging en merkeigenaar van TechniShow, bedankt Jeroen voor zijn jarenlange passie en inspanning:  “Jeroen is na bijna 20 jaar onbedoeld en misschien ongewild ‘Mr TechniShow’ geworden. Hij is een drijvende en verbindende kracht geweest met sterke antennes in de markt en bij de leden van de vereniging. Mede dankzij Jeroen is de TechniShow al jaren de grootste en best gewaardeerde show van de Nederlandse maakindustrie.”

Opvolger

De opvolger van Ter Steege is Lex van den Hoven. Hij komt uit de maakindustrie en weet uit eigen ervaring heel goed wat er speelt en met welke uitdagingen de sector te maken heeft. “Metaalbewerking is een schitterend vak. Jarenlang heb ik met veel plezier bij een toeleverancier in de verspanende industrie gewerkt. Mijn ervaring en mijn passie voor de techniek wil ik graag inzetten om van TechniShow een succes te maken. De bezoeker inspireren en de bedrijven helpen bij het verbeteren van hun productie opbrengsten, met als doel business te genereren voor onze relaties”, aldus Lex van den Hoven.

De uitgestelde TechniShow staat vooralsnog op de rol voor 1 tot en met 4 september aanstaande.

De Nederlandse Metaaldagen zijn van 21 t/m 23 april 2021 in ’s-Hertogenbosch.