Naadloze scan naar CAD software-oplossing

0

Faro Benelux presenteert op Machineering haar nieuwste technologieën en branchespecifieke software-oplossingen op het gebied van mobiele 3D-meettechniek.

De leverancier van oplossingen voor 3D-meettechniek en imaging voor 3D Design heeft onlangs Faro RevEng beschikbaar gesteld. Dit geavanceerde platform biedt gebruikers van de Faro Design ScanArm en het 8-assige FaroArm-systeem een krachtige tool voor een uitgebreide digitale ontwerpervaring. RevEng richt zich op verscheidene uitdagingen op het gebied van reverse engineering en ontwerp in een groot aantal branches, zoals automotive aftermarket, onderzoek en ontwikkeling, instandhouding van cultureel erfgoed, industriële werktuigbouw, technische diensten en computergraphics.

Faro RevEng tools en functionaliteit zijn nauw geïntegreerd om een naadloze overdracht van projectinformatie te kunnen waarborgen, waardoor volledige workflows sterk worden gestroomlijnd. Het platform geeft een heldere, levensechte weergave van de oorspronkelijke objecten, precies wat ontwerpprofessionals die gekleurde puntenwolkscans van hoge kwaliteit moeten vastleggen om meshmodellen met hoge kwaliteit te produceren, nodig hebben. Gebruikers kunnen er hierdoor absoluut op vertrouwen dat informatie van hoge kwaliteit kan worden bewerkt in RevEng, of geëxporteerd naar externe software voor verdere bewerking en de uiteindelijke aanmaak van het model.

Faro, stand A49