Nieuwe boeken voor AutoCAD

Bij TEC/CADCollege zijn binnen de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ weer drie nieuwe boeken verschenen voor AutoCAD.

Het meest uitgebreide boek gaat over AutoCAD 2024 en beslaat maar liefst 1568 pagina’s.

Het meest uitgebreide boek gaat uiteraard over AutoCAD 2024 en beslaat maar liefst 1568 pagina’s. Ook de versie voor AutoCAD LT 2024 mag er zijn met 1016 pagina’s. Voor degenen die iets handzamers willen, is er de paperback getiteld ‘AutoCAD 2024 Basisboek, leerboek MBO’, met 528 pagina’s. Zoals de titel al aangeeft, is dit boek speciaal bedoeld voor (MBO) studenten.
Het leer- en naslagwerk voor AutoCAD 2024 is bewust opgedeeld in duidelijke secties voor beginnende CAD-tekenaars en gevorderde gebruikers. Beginners krijgen stap voor stap de basiskennis en -vaardigheden van CAD-tekenen aangeleerd zonder te veel details. Het boek voor AutoCAD 2024 is ook geschikt voor meer ervaren ontwerpers die meer gespecialiseerde onderwerpen willen verkennen. Daarnaast legt auteur Ronald Boeklagen uit hoe lezers AutoCAD kunnen optimaliseren voor hun eigen werkzaamheden. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en kan ook gebruikt worden als naslagwerk.

Het boek over AutoCAD LT 2024 is ook voorzien van talloze voorbeelden, illustraties, achtergrondinformatie en tips. De lezer leert stap voor stap alle CAD-tekentechnieken in AutoCAD LT en krijgt tevens informatie over geavanceerdere onderwerpen. Dankzij de grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden is dit boek ook geschikt als naslagwerk. Via de CADCollege Tools kunnen lezers duizenden symbolen downloaden die in dit boek worden behandeld.

Instructievideo’s

Oefeningen uit de boeken worden gedemonstreerd op de website van TEC/CAD College. Daar zijn tientallen video’s te vinden. In de boeken staan QR-codes die bijvoorbeeld gescand kunnen worden met een iPad, waarna direct een video met verdere uitleg wordt afgespeeld. Deze leermethode biedt zelfstandige lezers een extra steuntje in de rug. Als lezers dat prettig vinden, kunnen ze ook deelnemen aan een cursus, waarbij ze ook het naslagwerk en 9000 symbolen voor AutoCAD ontvangen

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Nieuwe publicaties TEC/CAD College voor AutoCAD (LT) 2023

15-08 Het dikste boek gaat uiteraard over AutoCAD 2023 en beslaat maar liefst 1560 pagina’s.…

Personeel en Opleiding

Nieuwe boeken voor AutoCAD

07-06 Zoals gebruikelijk brengt TEC/CADCollege elk jaar bij verschijning van de nieuwe versies van de…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema