Normkennis ISO 9001: 2015 verbeteren

0
126

Voor organisaties die nog een kwaliteitssysteem hebben dat is opgezet volgens de norm van 2008, is het belangrijk dat ze hun kwaliteitssysteem aanpassen aan de nieuwe eisen.

Om een goed beeld te krijgen van de inhoud en interpretatie van de nieuwe ISO 9001: 2015 norm organiseert PKM op 13 juni een extra eendaagse training in Nieuwegein.

Deze training is niet alleen bedoeld voor bedrijven die al een kwaliteitssysteem hebben, ook bedrijven die willen beginnen met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem zijn van harte welkom. Bovendien is deze training een goede basis voor de praktijktraining ‘Interne Audits Managementsystemen’ van PKM.

Coachend Leidinggeven
Tevens verzorgt PKM de cursus ‘Coachend Leidinggeven’, een tweedaagse training, bestemd voor leidinggevenden in het middenkader, afdelingschefs en managers. De training is bedoeld om de kennis en vaardigheden met betrekking tot leidinggeven te vergroten, medewerkers doelmatig te begeleiden (coachen) naar een hoger niveau, gespreksvaardigheden te verbeteren en het gedrag van anderen in te schatten en met de juiste stijl te reageren.  De tweedaagse training is op 19 en 26 juni in Nieuwegein van 10 – 17 uur. Zie voor meer info en inschrijven de website van PKM.