Ontdek watersnijtechniek bij Resato

Wat zijn de trends en nieuwste ontwikkelingen om waterstraalsnijden nog groener te maken? Hoe bespaart u kosten door verschillende snijtechnieken toe te passen? En hoe haalt u het meeste uit ondersteunende servicetools? Wie de Waterjet Technology Open Days op 14 en 15 september bij Resato International in Assen bezoekt, krijgt antwoord op deze en meer vragen.

Direct aan de A28 in Assen-Noord, ligt de focus tijdens deze open dagen op alles omtrent waterstraaltechnologie. Al sinds 2000 investeert Resato in de ontwikkeling van hogedrukoplossingen voor waterstraalsnijden waarmee plaatmetaal, steen, plasticsoorten, composieten en meer materialen worden gesneden. In het hart van deze systemen ligt de hogedrukpomp die het waterstraalsnijden mogelijk maakt. Hierin komt alle kennis en expertise samen die Resato heeft met hogedrukapparatuur voor allerlei toepassingen.

Op de Waterjet Technology Open Days 2017 op 14 en 15 september, zal Resato de technologie omtrent waterstraalsnijden in diverse formats en vanuit verschillende perspectieven bespreken. Tijdens paneldiscussies worden key klanten geïnterviewd. Ook worden diverse workshops gegeven die ingaan op de voordelen van waterstraalsnijden, manieren om dit nog winstgevender te maken en meer. Een rondleiding op de Resato-locatie in Assen geeft handige inzichten in de mogelijkheden en filosofie van deze Nederlandse multinational.

Dag 1
De officiële kick-off van dit evenement vindt plaats om 10.00 uur op 14 september. Op deze eerste dag van de Waterjet Technology Open Days zijn er veel workshops. Zo kan men de software voor het waterstraalsnijden (nog beter) leren beheersen, verschillende technieken met elkaar vergelijken, of een rondleiding krijgen door de Resato bedrijfslocatie. Gedurende de dag vinden er diverse presentaties en paneldiscussies plaats, en ’s avonds wordt een leuke activiteit georganiseerd. Een volledig overzicht van alle workshops.

Dag 2
De tweede dag van de Waterjet Technology Open Days begint om 09.00 uur met een paneldiscussie, waarin een key klant van Resato wordt geïnterviewd. Direct daarna zijn er nog twee workshopsessies. Een volledig overzicht van alle workshops.

Zie deze pagina voor meer informatie over dit evenement. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Resato duurzaamste bedrijf van Drenthe

16-11 Resato International uit Assen is uitgeroepen tot Hét Duurzaamste Bedrijf van Drenthe 2020. Resato is…

Plaatbewerking

Tuwi heeft primeur met open huis in coronatijd

09-09 Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus in ons land, is er…

Plaatbewerking

Open huis Tuwi in nieuwe showroom Moerdijk

26-08 Tuwi neemt de nieuwe vestiging in Moerdijk officieel in gebruik met een open huis…

Plaatbewerking

De Cromvoirtse voortaan één bedrijf met twee vestigingen

05-03 De Cromvoirtse presenteert zich vanaf 17 maart als één bedrijf met twee vestigingen. Het…

Toeleveren

Tandwielenspecialist Krimpen viert 75-jarig bestaan

27-02 Machinefabriek Krimpen, producent van machineonderdelen en aandrijfcomponenten (vooral tandwielen), bestaat 75 jaar. Het bedrijf…

Verspanen

Open huis Cazeneuve

31-01 Cazeneuve, de Franse producent van draaibanken, opent op 5 en 6 februari haar deuren…

Plaatbewerking

Uitnemen en stapelen maar!

27-11 Trumpf heeft nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor de pons- en ponslasermachines TruPunch 1000 en TruMatic 1000…

Verspanen

Mazak toont nieuwe instap 5-asser op open huis

20-11 Mazak toont tijdens het open huis in Leuven de nieuwe 5-assige freesmachine CV5-500. Deze…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X