Open Dag in nieuwe hal Goma

0

Bij Goma in Hengelo (Gld) staat dit jaar in het teken van de ingebruikname van een nieuwe hal, die goed is voor een extra oppervlakte van ruim 1700 vierkante meter. De ingebruikname van de nieuwe hal, de nieuwe CMT lasrobot en de ponslasermachine TC 7000, alsmede de groei en de trots van het bedrijf, zijn voor Goma voldoende reden om een open dag te organiseren voor alle geïnteresseerden. Deze vindt plaats op 3 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Tal van nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken het extra interessant om een kijkje te nemen bij GOMA. Op deze dag is er voor iedereen (jong en oud) de gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en de machines in werking te zien. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om de geschiedenis van Goma opnieuw te beleven, onder het genot van een hapje en drankje.
Goma is een toeleverancier van hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaten, maar ook complete producten). Het bedrijf produceert onder andere behuizingen en omkastingen voor zeer verschillende markten. Daarbij is alles mogelijk: co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie, montagemogelijkheden en een eigen gereedschapmakerij.