Patrick Kunst nieuwe vestigingsmanager Van Raak Staal Oss

0

Patrick Kunst (50) is per 1 september  in dienst getreden als vestigingsmanager van Van Raak Staal Oss. Samen met het vertrouwde team krijgt hij de opdracht verdere groei van Van Raak Staal in Noord-Oost Brabant te realiseren. Tevens zal hij de directie van de Van Raak groep ondersteunen om haar  ambities en doelstellingen te verwezenlijken.

Patrick Kunst is 17 jaar in dienst geweest van Staalmarkt Nederland, waarvan de laatste vier en half jaar als algemeen directeur. Hij verheugt zich op de nieuwe uitdaging: “Van Raak is een hecht familiebedrijf waar continuïteit gaat boven winstmaximalisatie. De kernwaarden die hier gelden staan dicht bij mijn eigen persoonlijkheid. Van Raak gaat voor maximale klanttevredenheid in de regio. We zien dat de markt aan het veranderen is. Er wordt steeds meer snelheid en service verwacht. De staalbehoefte wordt steeds vaker besteld in dagelijkse, kleinere hoeveelheden. Hier kunnen wij met onze vijf vestigingen beter dan wie dan ook op in spelen.”

Henk van Grinsven (algemeen directeur) en Rutger van Raak (commercieel directeur) zijn verheugd met de komst van Patrick: “Wij vertrouwen er met hem en al onze medewerkers op, dat wij onze relaties in toenemende mate kunnen ontzorgen op het gebied van staal, RVS en aluminium.”