PlaatBewerkingsNieuws met Guided Tours over de TechniShow

0

In 2014 zal PlaatbewerkingsNieuws geheel in het teken staan van de TechniShow/ESEF en in het najaar de ins & outs van de EuroBLECH 2014. In een oplage van ruim 5.000 exemplaren komen alle noviteiten van beide beurzen ruimschoots aan bod in een uitgebreide voorbeschouwing en terugblik vanaf de beursvloer. 

Tijdens de TechniShow zal PlaatBewerkingsNieuws in samenwerking met de beursorganisatie Guided Tours gaan verzorgen langs de diverse standhouders in de plaatbewerkingshal.

De Guided Tours vormen een onderdeel van een sterk inhoudelijk activiteitenprogramma, dat het Techni-Show team samen met diverse partners opzet. Het doel hiervan is om een bezoek aan de Techni-Show nog aantrekkelijker en interessanter te maken. Een groot aantal exposanten heeft zijn medewerking aan de Guided Tours reeds toegezegd. In alfabetische volgorde: Amada, Bystronic, Dynobend, Koike, Prima Power, Radan, Resato, Rofin, SafanDarley, Trumpf, Tuwi, Wila en II-VI.

Op de beursvloer in het TechniShow theater en in de Croesezaal vinden naast exposantenlezingen ook workshops plaats. Hierin komen innovaties aan de orde die richtingbepalend zijn voor de komende jaren. Samen met het Laser Applicatie Centrum en PwC worden onderzoeksresultaten gepresenteerd van een studie naar de invoering van laserlassen in de Nederlandse industrie. Samen met de Federatie Metaalplaat (FDP) vinden workshops plaats over innovatie-strategische samenwerking, smart engineering en machineselectie. Ook komt er een VIP Plaatwerkontbijt.

De TechniShow/ESEF special zal verschijnen op dinsdag 4 maart 2014.
Uiteraard met uitgebreide aandacht voor alle deelnemers aan de Guided Tours.

Wilt u uw noviteiten delen in een oplage van 5.200 exemplaren van PlaatBewerkingNieuws? 
Neem dan contact op met een van onze adviseurs:

Vincent Span               v.span@54umedia.nl                 055 – 360 62 27        
Harold Draaijer h.draaijer@54umedia.nl 055 – 360 64 20

Ook zijn de nieuwe mediagegevens/tariefkaarten voor 2014 beschikbaar! 
Belangstelling? U kunt ze via de MAIL aanvragen!