Platinum label voor elektronicafabrikant ED&A

Elektronicafabrikant ED&A heeft het Platinum label ontvangen, de bekroning voor bedrijven die zeven jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden.

Gert D’Handschotter, Managing Director ED&A, en zijn team zijn trots op het Platinum label. “Het is de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen.”

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten.

Allereerste Platinium-laureaten

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven de allereerste Platinium-laureaten erkennen. “Deze bedrijven zijn voortrekkers van het Belgische ondernemerschap. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun management-teams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector”, zegt Bruno Peelaers, Programmaleider Best Managed Companies en Partner bij Deloitte Private.

Bevestiging

Gert D’Handschotter, Managing Director ED&A, is trots op het Platinum label. “Het is de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het onderstreept onze veerkracht en onze heldere visie. Dit is een erkenning voor de jarenlange inzet door het hele team. Samenwerking, innovatie, kwaliteitsbewustzijn, klantgericht en respect zijn dan ook onze kernwaarden en die proberen we iedere dag verder aan te scherpen.”

ED&A staat voor Electronics, Development & Assembly. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert het bedrijf elektronica op maat van de klant voornamelijk voor machine- en apparatenbouwers.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Elektronicafabrikant ED&A weer Factory of the Future

21-02 Operations Manager Andy Vanhooreweghe van de elektronicafabrikant is dan ook bijzonder trots: “We hebben…

Automatisering

ED&A maakt machines en apparaten slimmer

03-12 Elektronicafabrikant ED&A zet ‘neurale netwerken’ in om haar elektronische besturingen slimmer te maken. (Binaire)…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV