Robotevenement voor verspaners

0
16

Teqnow, het platform van Koninklijke Metaalunie dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële MKB vergroot en stimuleert, organiseert op donderdag 17 januari een bijzonder robotevenement voor verspanende bedrijven.

In één middag kan alle kennis worden opgedaan van het brede aanbod van standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven. Als de ondernemer na afloop naar huis gaat, kan snel tot de aanschaf van de best passende oplossing worden overgegaan.

Voor verspanende ondernemers wordt robotisering steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven zijn bezig om te robotiseren of denken daar op dit moment over na. Naast leveranciers voor klantspecifieke robotoplossingen biedt een groot aantal leveranciers goed doordachte standaard robotoplossingen. Voor verspanende bedrijven is er veel standaard aanbod, waardoor onduidelijk is welke partij een oplossing biedt die het beste bij een bedrijf past. Tijdens de bijeenkomst presenteren Cellro, Halter, Pro4CNC, Ertec, Erowa, RoboJob, BMO en Olmia hun standaard oplossingen. Dit event versnelt het inzicht in de meest geschikte robotoplossing waardoor ondernemers versneld tot de best passende investering kunnen overgaan. Metaalunieleden kunnen zich hier gratis aanmelden als Teqnow-deelnemer via www.teqnow.nl. Hier kunnen Teqnow-deelnemers zich via de agenda ook inschrijven voor het robotevent.