Rockwell Automation brengt technologie online tot leven

0

Om de industrie te helpen begrijpen hoe technologie strategische en operationele uitdagingen kan oplossen, start Rockwell Automation onder de naam VirtualConnect met een serie gratis online evenementen. Het eerste event in de reeks vindt plaats op dinsdag 12 mei van 10.00 tot 14.00 uur .

Het virtuele evenement heeft twee tracks: een traject over slimme machines en een traject over de digitale transformatie. De deelnemers zullen onder meer leren hoe augmented reality, digital twins en het Industrial Internet of Things (IIoT) nieuwe mogelijkheden voor fabrikanten creёren. Door slimme devices in te zetten om hun bestaande productieprocessen uit te breiden, kunnen ze hun prestaties verbeteren.  In de agenda zijn alle sessies en onderwerpen te vinden zoals: Het oplossen van bedrijfskritische productieproblemen met behulp van Connected Services; Het gebruik van slimme sensoren voor een betere benutting van de beschikbare assets; Veiligheid en beveiliging op het Industrial Internet of Things, Ruwe data omzetten in bruikbare informatie.

Op de virtuele beursvloer zijn digitale stands van Rockwell Automation en haar partners te zien. De deelnemers kunnen real time praten met automatiseringsexperts om een beter inzicht te krijgen in de producten en oplossingen die tijdens de VirtualConnect-presentaties aan de orde komen. De technische specialisten en presentatoren zijn gedurende het hele evenement beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Bovendien kunnen bezoekers de virtuele stands van Rockwell Automation partners, zoals Biehl+Wiedemann, Ocean Data Systems, ePlan, Maplesoft, Spectrum Controls, Stratus en WIN-911 bezoeken. De registratie voor het evenement is al geopend.