Rotocoat is nieuwe naam Roto oppervlaktebehandelingsbedrijven

0

De bedrijven binnen de Roto Groep die actief zijn op het gebied van verzinken en coaten van staal, gaan verder onder de nieuwe naam Rotocoat.

Bijna een jaar na de overname van de verzinkerijen in Dieren en Dreumel, meende Roto dat het de hoogste tijd was voor een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam: Rotocoat.

De Rotocoat verzinkerijen zijn gespecialiseerd in het thermisch verzinken en centrifugeverzinken van staal. De Rotocoat poedercoatbedrijven zijn specialisten in het aanbrengen van beschermende en kleurrijke coatings op verzinkt staal, staal, aluminium en RVS. Tevens biedt Rotocoat natlaksystemen aan.

Rotocoat Dieren, Rotocoat Dreumel, Rotocoat Heerhugowaard, Rotocoat Hoogeveen, Rotocoat Kampen en Rotocoat Wolvega bieden klanten vanuit hun centraal in Nederland gelegen vestigingen het one-stop shopping concept op het gebied van verzinken en coaten van staal aan waarbij Rotocoat beschikt over het kleinste, het breedste en het grootste verzinkbad van Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsbeleid. Rotocoat is ISO 14001 (milieu), ISO 9001 (kwaliteitszorg), Qualicoat en Qualisteelcoat gecertificeerd en voldoet aan de eisen en richtlijnen van DASt-Richtlinie 022, KOMO attest met productcertificaat en MVO ISO 26000.

Rotocoat heeft transportmiddelen met laad- en loskraan waardoor materialen gemakkelijk op een bouwplaats gelost kunnen worden. Tijdelijke opslag van geconserveerde materialen en levering op afroep is eveneens mogelijk.

Ook voor gedetailleerd advies over het juiste coatingsysteem, kennis van coatingnormen, het ontzinken van materialen, aanvullende montagewerkzaamheden, uitvoeren van inspecties en aanbrengen van speciale coatings is Rotocoat het juiste adres.