SafanDarley lanceert vernieuwde app

0

De vernieuwde SafanDarley app is live. De nieuwe app heeft een moderne uitstraling, werkt razendsnel en beschikt over een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om de resultaten naar je eigen emailadres te sturen. Tevens is de app nu in diverse talen beschikbaar.

In 2014 heeft SafanDarley twee apps ontwikkeld ter ondersteuning van het werkproces. De Send & Bend app en de toolbox, bestaande uit E-Bend, E-Cut en de Q-calculation. Deze apps zijn nu geïntegreerd in één applicatie, zodat alle informatie op één plek staat.

Send & Bend

De Send & Bend applicatie is ideaal voor onder andere de gevelbekledingsindustrie, waar medewerkers op locatie metalen afwerkprofielen inmeten voor de metaalzetterij, en andere bedrijven die veel met sjablonen werken. Met de app kunnen de meest gangbare profielen en maatvoeringen worden geselecteerd, die direct vanaf de bouwplaats naar de plaatwerkerij kunnen worden gestuurd.

E-Toolbox

De E-Toolbox is een applicatie voor gebruikers die metaal buigen en knippen. Verder geeft deze applicatie allerlei informatie over SafanDarley en zijn producten. De toolbox is onderverdeeld in drie typen tools:

E-Cut

Dit onderdeel in de app dient als hulpmiddel om de maximale knipcapaciteit van de guillotineschaar voor verschillende materialen te berekenen.

E-Bending

Met deze tool kun je eenvoudig de benodigde perskracht van een vooraf bepaalde materiaal/matrijs verhouding berekenen.

Q-Calculation

De Q-Calculation applicatie is noodzakelijk voor het bewaken van de installatiehoogte.

De app draait op de achtergrond als standaard website met het grote voordeel dat je altijd met de meest recente versie werkt en de app niet hoeft te updaten via de appstore/playstore. Naast de handige tools, blijf je via de app ook altijd op de hoogte van het laatste SafanDarley nieuws.