Seminar 5-assig bewerken bij Dormac op 20 en 21 april

0
864

Machineleverancier Dormac CNC Solutions, leverancier vanspantechniek en grijpsystemen Schunk en CADCAM softwarespecialist CNC Consult organiseren op woensdag 20 en donderdag 21 april  een seminar over 5-assig bewerken.

Tijdens het seminar zal 5-assig bewerken vanuit drie disciplines worden besproken.

De machine
Dormac CNC Solutions biedt met de 5-assige bewerkingscentra van Doosan, Finetech en Litz oplossingen voor het 5-assig bewerken van kleine tot grote werkstukken. Joost Verschure legt uit welke machine aspecten bepalend zijn voor een succesvolle implementatie in de productie.

De opspanning
Guido Segers & Martijn Alders van Schunk, lichten toe hoe  het volledige potentieel uit 5-assige bewerkingsmachines kan worden gehaald. Zij nemen de deelnemers aan het seminar mee in de wereld van de diversiteit aan opspanmiddelen en gereedschaphouders.

De software
De meest gemaakte fout bij bedrijven die starten met 5-assig bewerken, is dat ze zich pas later verdiepen in de software. Maarten van Teeffelen van CNC-Consult legt uit waarom dat eigenlijk andersom zou moeten zijn. Daarnaast zal CNC-Consult demonstreren  hoe men met de CAM software hyperMILL alle mogelijkheden uit 5-assig bewerken kunt halen.

Locatie:
Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
Tel. 0229- 542485

Aanvang 14.30 uur, einde 19.00 uur. Inschrijving is kosteloos.