Test Fladder op huisbeurs Summa Surface

0

Summa Surface organiseert een huisbeurs waar de Fladder Gyro ontbraammachine gepresenteerd wordt. De huisbeurs wordt op 24, 25 en 26 april op het terrein van voormalige Koninklijke Verenigde Leder in Oisterwijk gehouden.

Net als eerdere edities zal ook ditmaal de huisbeurs plaatsvinden op een bijzondere locatie, namelijk in de ruimte van de stoommachine op het terrein van de voormalige Koninklijke Verenigde Leder in Oisterwijk. Tijdens de huisbeurs kunnen geïnteresseerden direct met hun eigen producten proeven doen in de machine. Daarnaast zal een medewerker van Summa Surface de eigenschappen van de machine tonen.

Ontbraammachine
De Fladder Gyro is een geautomatiseerde borstel ontbraammachine voor plaatwerk en geprofileerde/gefreesde delen. De machine is geschikt voor het ontbramen van metaal om een veilige afrondradius aan te brengen aan scherpe snijkanten van plaatwerk. Daarnaast kan de Fladder Gyro plaatwerk richtingloos borstelen. De machines zijn in diverse doorvoerbreedtes leverbaar, van 1.000mm tot 2.000mm en meer.

Tests
Summa Surface vertegenwoordigt Fladder in de Benelux en nodigt geïnteresseerden uit tijdens de huisbeurs de Fladder Gyro aan het werk te zien. Om iedere bezoeker uitvoerig informatie te geven over de mogelijkheden en goede tests te kunnen doen, is de huisbeurs wel uitsluitend op afspraak te bezoeken.