Thema: Maakindustrie

0

Op dinsdag 24mei 2016 verschijnt MetaalNieuws met een speciaal themanummer over de MAAKINDUSTRIE in Nederland en België. De maakindustrie kun je het best omschrijven als het geheel van de economische activiteiten waarbij grootschalig en machinaal materialen tot nieuwe producten worden verwerkt. MetaalNieuws zal in deze editie extra aandacht besteden aan de ontwikkelingen en noviteiten bij deze maakbedrijven, hun afnemers en hun toeleveranciers. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws? Neem dan voor, uiterlijk dinsdag 17 mei contact op met een van onze adviseurs:

Harold Draaijer:
h.draaijer@54umedia.nl
055-3606420
Vincent Span:
v.span@54umedia.nl
055-3606227

Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2016 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.