Thema Machinebouw & Hannover Messe

0
349

Op dinsdag 18 april 2017 verschijnt MetaalNieuws met een themanummer omtrent de Hannover Messe en thema Machinebouw in Nederland. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws?

Neem dan voor 10 april aanstaande contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2016 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten.

Voor gratis toegangskaarten voor de Hannover Messe verwijzen wij u graag naar dit artikel.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.