Topfinish demonstreert diverse machines op Surface

0
393

Topfinish demonstreert op de vakbeurs Surface 2014 diverse machines, waaronder een Render reinigingsmachine in speciale uitvoering: de W 92 AM PAN. Ook toont de finish-specialist uit Mijdrecht een warmwater-sproeiwasmachine voor automatisch en handmatig reinigen, uitgevoerd met panoramavenster, vensterwisser en wissersproeier en twee hogedrukpistolen voor het handmatig reinigen van onderdelen. Dit is een gebruiksvriendelijke machine, waarin onderdelen goed te inspecteren zijn.

Andere machines die Topfinish zal laten zien:

Haug velgenpolijstmachine 24″. Voor het automatisch beladen van de machine met grote onderdelen kan deze worden uitgerust met een robotgestuurd beladingssysteem.

Avatec centrifugaalfinisher TE 60. Deze is met een trommelvolume van 60 liter zeer geschikt voor het snel en doeltreffend ontbramen en polijsten van onderdelen. Tevens leverbaar met een automatisch beladingssysteem. Voor kleine (precisie-)onderdelen zijn de kleinere Avatec TE 18 en TE 06 HD inzetbaar. Met het centrifugaalproces bereikt men in korte tijd een mooie finishing.

Topfinish, standnummer 112