UNIS Group neemt meerderheidsbelang in Van Gelder Engineering

0

UNIS Group in Grou heeft een meerderheidsbelang genomen in Van Gelder Engineering, een onafhankelijk technisch adviesbureau in Elst.

Van Gelder Engineering is specialist op het gebied van industriële procesautomatisering. Het bureau levert maatwerk in complexe automatiseringsprocessen: van het ontwerpen van specifieke besturingssoftware tot het begeleiden van veelomvattende migratietrajecten. Er werken tien software en mechanische engineers.

Totaaloplossing

UNIS Group, internationale serviceorganisatie op het gebied van industriële elektronica, levert een breed scala aan diensten gericht op het reduceren van (productie)stilstand, van verkoop en reparatie van industriële elektronica, tot risicomanagement, Internet of Things en on-site services. Dankzij de deelname kunnen UNIS Group en Van Gelder Engineering hun krachten, kennis en expertise bundelen en hun internationale positie als industriële serviceorganisatie versterken. “Door het aangaan van dit partnerschap kunnen onze klanten nu ook bij ons terecht voor het automatiseren en updaten van hun industriële processen en machines. Industriële automatisering zorgt voor meer efficiency, rendementsverhoging en kostenbesparing. Door het verbreden van onze dienstverlening bieden wij onze klanten een totaaloplossing en kunnen zij bij ons terecht voor de meest uiteenlopende diensten op het gebied van industriële elektronica”, aldus Peter de Vries, directeur UNIS Group.