Van Dijk-Inpijn buigt met Rolleri gereedschappen

0

Van Dijk-Inpijn heeft onlangs een set boven- en ondermessen aangeschaft van Rolleri. Deze kantgereedschappen zijn inmiddels enkele maanden naar volle tevredenheid in gebruik.

Van Dijk-Inpijn in Arkel is een breed metaalbewerkingsbedrijf dat is ingericht op de toelevering van metaalproducten en -projecten. De organisatie bestaat uit vier businessunits: Engineering, Plaatbewerking, Verspaning en Geveltechniek. Op de afdeling Plaatbewerking staan kantbanken van verschillende merken: Amada, Durma en ook een E-Brake van SafanDarley, die onlangs op de Techni-Show is gekocht. “Als je verschillende merken hebt staan, dan wil je universele gereedschappen hebben”, zegt technisch directeur Dirk van Dijk. “Die heeft Rolleri in het pakket.”
Bij de aanschaf van de nieuwste kantbank is goed gekeken naar wat er aan gereedschappen nodig was. Daarop is een pakket samengeteld en dat is door Rolleri geleverd: boven- en ondermessen voor het snel buigen van RVS onderdelen op een kantbank van 1,5 meter.
Van Dijk verwacht in de toekomst vaker gereedschappen van Rolleri aan te schaffen. “Dat werkt makkelijk. Je kijkt in hun webshop wat er is, bepaalt wat je nodig hebt, maakt afspraken via de mail en de gereedschappen worden snel geleverd.”

Rolleri is een Italiaans bedrijf dat sinds 1987 kantgereedschap produceert. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van Europa’s grootste fabrikanten van standaard en speciaal kantgereedschap. Om de klanten optimaal en rechtstreeks te voorzien van de benodigde informatie is Rolleri gestart met het opzetten van diverse vestigingen in Europa. Sinds 1 maart is Rolleri Benelux operationeel, dat zich voor het eerst op de Nederlandse markt presenteerde tijdens de Techni-Show. Met een voorraad van meer dan 20.000 stuks standaard gereedschap kan Rolleri Benelux bestellingen binnen 2-3 werkdagen verwerken, verpakken en verzenden naar de gewenste bestemming. Voor alle typen opnames, kop- en schouderdragend zoals Eurostyle, Amada, Promecam, Beyeler, Gasparini, LVD en sinds kort ook voor Wila en Trumpf. Naast het grote aanbod van standaard kantgereedschappen brengt de Italiaanse fabrikant innovatieve alternatieven. Hiermee worden nagenoeg alle kantbanken voorzien van gereedschappen met een hoge, gecontroleerde kwaliteit. Ieder gereedschap heeft een uniek serienummer, dat een exacte reproductie garandeert en nabestellen eenvoudig maakt.