Volgende week in uw brievenbus: Made in Varsseveld

0

Metaalwarenfabriek Lentink, Nijman-Arentsen en ABK innovent vormen samen een sterke groep bedrijven in Varsseveld. Alle drie stellen ze zich voor in een fraaie fullcolour brochure, die volgende week samen met MetaalNieuws in de hele Nederlandse metaalindustrie wordt verspreid.

Metaalwarenfabriek Lentink is sterk in het automatisch persen, dieptrekken, ponsen, laseren en kanten van plaatdelen alsmede het poedercoaten en assembleren van losse onderdelen tot eindproduct. Het is de grootste leverancier in Europa van cv-ketelbehuizingen, maar ook van diverse losse componenten voor die ketels.

Nijman-Arentsen behoort tot de top van Nederland wat betreft de productie van groot RVS plaatwerk en constructie. ABK innovent is toeleverancier aan het hogere segment keukenvakhandel; een 100% Nederlandse fabrikant, die complete RVS keukens verkoopt.

Directeur Daniël Lentink vertelt in het voorwoord van de brochure dat de hele organisatie er de afgelopen jaren hard aan heeft gewerkt om deze drie bedrijven tot een hechte eenheid te smeden en klaar te maken voor toekomst. “Zoals we bij Lentink al sinds de oprichting in 1958 gewend zijn, hebben we veel geïnvesteerd in automatisering, machines en in ons belangrijkste kapitaal: onze medewerkers. En dat zullen we ook blijven doen. Want het is onze vaste overtuiging dat dit dé manier is om met de uitdagingen van de huidige tijd om te gaan. Door continu onze organisatie te versterken en te innoveren in onze productieprocessen en producten, zijn we in staat duurzaam te produceren, tegen de laagst mogelijke kostprijs, met snelle doorlooptijden, de hoogst mogelijke kwaliteit en absolute leverbetrouwbaarheid. Zodat we elke klant op de best mogelijke manier kunnen bedienen. En dat is voor ons en onze medewerkers de beste garantie op een succesvolle toekomst.”

De brochure is vervaardigd in samenwerking met Guido Pelgrim fotografie en 54U Media, de uitgever van MetaalNieuws.