Voorlopige exposantenlijst EMO Hannover 2023 gepubliceerd

Meer dan 1.000 exposanten hebben zich twee weken voor de inschrijfdeadline al ingeschreven voor EMO Hannover 2023.

Bekende bedrijven uit 36 landen zullen aanwezig zijn op de EMO Hannover, die volgend jaar van 18 tot en met 23 september wordt gehouden.

Bekende bedrijven uit 36 landen zullen aanwezig zijn op deze internationale vakbeurs voor productietechniek, die volgend jaar van 18 tot en met 23 september wordt gehouden. 64 procent van de geregistreerde bedrijven komt uit het buitenland. Naast Duitsland zijn de grootste contingenten Italië, Taiwan en Zwitserland.

Internationale bedrijven

“We zijn erg blij met deze grote populariteit van internationale bedrijven na een vakantie van vier jaar in Hannover”, zegt Martin Göbel, hoofd van de beurzen bij de EMO-organisator VDW. “Na de ervaringen van de coronapandemie zijn fabrikanten van productietechnologie erg blij dat ze zich weer persoonlijk aan hun klanten kunnen presenteren, hen kennis kunnen laten maken met nieuwe producten en diensten, met hen kunnen overleggen, kunnen onderhandelen en uiteindelijk zaken kunnen doen.” Deze onbevangenheid en goede stemming zijn volgens hem al aangetoond op grote beurzen in andere sectoren.

Behoefte aan investeringen

In ieder geval is er volgens de EMO-beursorganisatie behoefte aan investeringen: “Ondanks alle moeilijke randvoorwaarden en de bijbehorende onzekere voorspellingen voor het komende jaar, kunnen ontmoetingen op een internationaal platform ook helpen om relaties te versterken, zekerheden te verdiepen en samenwerking op gang te brengen.”

De officiële inschrijftermijn verstrijkt op 1 december 2022. “Dit is genoeg tijd voor iedereen die nog niet in staat is geweest om te beslissen”, zegt Göbel. Op de website van de EMO Hannover staat alle informatie over de beurs en online registratie. De voorlopige lijst van exposanten is hier beschikbaar.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Exposantenwerving TechniShow loopt prima

09-10 De werving van exposanten voor de TechniShow gaat momenteel erg goed. “We lopen voor…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen