Werkplekleren in de techniek

Wie van zijn bedrijf een plek wil maken waar de medewerkers elke dag leren, kan zich aanmelden voor het gratis online event Werkplekleren in de techniek op 25 november.

Wie aan de slag zou willen gaan met werkplekleren, maar zich afvraagt hoe hij daarmee moet beginnen, kan deelnemen aan het online event Werkplekleren in de techniek.

Werkplekleren is een informele manier van leren, waarbij je medewerkers kennis en vaardigheden opdoen die met het werk te maken hebben. Werkplekleren kan in elke werksituatie en in allerlei vormen worden toegepast. Het is een effectieve manier van leren, omdat mensen het meeste opsteken van hun eigen ervaringen. Bovendien is het efficiënt, omdat je de kennis van je eigen mensen inzet.

Beginnen met werkpleklerens

Wie aan de slag zou willen gaan met werkplekleren, maar zich afvraagt hoe hij daarmee moet beginnen, kan deelnemen aan het online event Werkplekleren in de techniek. Tijdens dit gratis event, gepresenteerd door Martin Brester vanuit stadion ADO Den Haag, verstrekt emeritus-hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles actuele inzichten over hersenen, cognitie en gedrag.

Vervolgens presenteert Isolde Kolkhuis Tanke, docent en eigenaar van onderzoeks- en adviesbureau Kolkhuis Tanke, tijdens een interview de resultaten van haar evaluatieonderzoek Werkplekleren in de techniek. Ze bezocht 10 bedrijven die deelnamen aan dit project, bekeek de ingezette instrumenten en resultaten en deelt de geleerde lessen.

Na een live chat kunnen de deelnemers in twee door hen gekozen break-out sessies aanschuiven bij gesprekken over verschillende vraagstukken op het gebied van werkplekleren. Het online event sluit af met een virtuele beursvloer, waar men kan chatten met de medewerkers van de technische opleidingsfondsen die het evenement hebben georganiseerd: Wij Techniek, A+O Metalektro, OOC, OOM, OOMT en OVP.

Meld je aan

Het online event Werkplekleren in de techniek vindt plaats op 25 november van 9.30 tot 12.30 uur. Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Personeel en Opleiding

Gratis advies werkplekleren

04-12 Uit onderzoek blijkt dat medewerkers het beste leren op de werkvloer. Werkgevers aangesloten bij…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X