Wolthuis Machines presenteert MACC zaagmachines

Wolthuis Machines presenteert een zestal zaagmachines van het Italiaanse merk MACC. Deze producent, die alle zaagmachines zelf produceert in Noord-Italië, bestaat al meer dan 40 jaar en heeft een grote range cirkel- en lintzaagmachines.

Wolthuis laat naast de kleinere handmatige en halfautomatische machines tevens de grote halfautomatische Special 650 DI dubbel verstek bandzaagmachine zien. Deze robuuste machine met variabel toerental en hydraulische klemming heeft een zaagcapaciteit van 400 rond. De Special 391 AV is ook present. Deze volautomatische zaag heeft een capaciteit van rond 300 mm en is standaard uitgevoerd met variabel toerental en programmeerbaar tot 39 programma’s met ieder 60 stappen. De MACC zaagmachines kenmerken zich door een goede kwaliteit (zware aandrijflijnen en constructies) voor een nette prijs.

Overige machines
Op een ruime stand van 70 vierkante meter presenteert Wolthuis Machines op METAVAK tevens diverse draaibanken. Onder meer een Trens draaibank (voorheen TOS) type SN50C uit Slowakije. Deze banken zijn mede door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met de lange levensduur al tientallen jaren goed vertegenwoordigd in Nederland. Ook wordt een Charles draaibank uit Taiwan getoond. De Charles draaibanken worden vervaardigd door de ervaren medewerkers van de voorheen bekende en veel verkochte Takang draaibanken.

Daarnaast zijn de Phoebus freesmachines present. Deze worden gekenmerkt door kogel omloopspillen X-Y, variabele voeding X-Y-Z-as door middel van Yaskawa servomotoren en de zeer robuuste bouw. Verder is er op de stand ruimte gereserveerd voor onder andere Flott tafel/kolomboormachines, S315 steekbank met een slag van 315 mm, Kocvib afbraamtrommels, Flott band en werkbank slijpmachines, OMCN hydraulische werkplaats/broots persen en borenslijpmachines.

Sinds Wolthuis Machines in Wormerveer 11 jaar geleden besloot om naast de service-activiteiten ook metaalbewerkingsmachines te gaan verkopen, is het snel gegaan. Wolthuis vertegenwoordigt nu meer dan 15 dealerschappen en heeft een showroom/werkplaats van meer dan 1500 vierkante meter. Wolthuis biedt een brede range van Aziatische en Europese machines aan en door eigen import is een goede prijs-kwaliteit verhouding en onderdelenlevering gewaarborgd. Daarnaast is met zes eigen monteurs de service, kennis en aftersales gegarandeerd. Veel van de machines kunnen nieuw en gebruikt aangeboden worden, waarbij de meeste machines uit voorraad leverbaar zijn.  Wolthuis beschikt namelijk over een grote voorraad van meer dan 250 machines.

Wolthuis Machines, stand 255

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Behringer zaagautomaten illustreren veranderingen bij Teham Pongers

16-11 Metaalgroothandel Teham Pongers in Hengelo verandert steeds meer van een handelsbedrijf in een logistieke…

Verspanen

Eenvoudig volautomatisch zagen

01-10 In deze tijd van steeds verdergaande automatisering wordt ook steeds meer aandacht besteed aan…

Verspanen

Ponsen Trading al 25 jaar in de markt

30-09 Ponsen Trading in Oudenbosch heeft in zijn 25-jarig bestaan meer dan tien officiële dealer-…

Plaatbewerking

Hoffmann-Metalcare verbreedt leveringsprogramma met Mios excenterpersen

29-08 Hoffmann-Metalcare heeft het leveringsprogramma excenterpersen verder kunnen versterken met de C-frame-persen van het Italiaanse…

Verspanen

Kasto-hoek met digitale oplossingen

26-08 Kasto richt op zijn stand een speciale ‘Smart Solutions Corner’ in. Hier presenteert de…

Verspanen

Kasto zoekt zijn oudste zaagmachine

06-05 Kasto viert het 175-jarig bestaan. De Duitse zaag- en opslagspecialist is in verband met…

Verspanen

Wolthuis Machines presenteert MACC zaagmachines

25-10 Wolthuis Machines uit Wormerveer biedt een brede range van Aziatische en Europese machines aan.…

Verspanen

Machinefabriek Krimpen steekt groot op nieuwe CNC bank

22-10 Machinefabriek Krimpen heeft onlangs een nieuwe CNC steekbank in gebruik genomen, die speciaal voor…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X