WSB introduceert nieuwe pompen op Surface

WSB grijpt de deelname aan de vakbeurs Surface aan om, samen met Wagner Zwitserland, de nieuwe Jaguar- en Tiger-pompen te introduceren. Deze pompen met werkdrukken tot 600 bar en een opbrengst van 12 liter, maken het mogelijk om alle hoogvisceuze producten probleemloos te verwerken.

Voorafgaande aan de introductie werden bij diverse verffabrikanten testen gedaan, hetgeen een bijzonder goed resultaat opleverde. De combinatie van Zwitserse techniek en Duitse engineering staat garant voor een duurzame installatie. Die duurzaamheid en de marktconforme prijstelling leveren een positieve bijdrage aan de continuïteit van de bedrijven die met deze pompen werken.
Naast deze Wagner-innovaties presenteert WSB tijdens de beurs ook de nieuwe samenwerking met Reinhardt-Technik, waarvoor WSB de Benelux-vertegenwoordiging heeft verworven. De hoogwaardige installaties van deze Duitse fabrikant zijn vooral gericht op het verwerken van kit- en lijmsoorten voor de glas- en gevelindustrie, alsook op vloerdichtingen bij benzinestations en de productie van teakdekken voor schepen. Vrijwel alle installaties worden volgens klantspecificaties gebouwd en zijn dan ook nauwkeurig afgestemd op de duurzame productieomgeving van opdrachtgevers.

Nieuw op de WSB-stand is verder het concept waarbij SATAjet-pistolen worden gecombineerd met de Wagner EvoMotion-pomptechniek voor de verwerking van hoogwaardige lakken met een perfect eindresultaat. De SATAjet-spuittechniek komt voort uit de autoschadebranche, waar de spuittechnieken bekend staan om hun perfecte resultaat onder alle mogelijke omstandigheden. WSB presenteert deze technieken nu ook voor industriële toepassingen, voor zowel houten als metalen ondergronden. Dit alles wordt gecompleteerd met de elektrostatische applicatietechniek van de Wagner GM 5000 series.

Surface 2014, vakbeurs voor de oppervlaktetechniek, wordt georganiseerd van 7 t/m 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De noviteiten van WSB worden gepresenteerd op stand 240.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

De Multibrush, alle finishmogelijkheden in één machine

13-10 Q-Fin is begin dit jaar begonnen met het ontwikkelen van een machine met de…

Plaatbewerking

Bij Dinnissen gaan alle RVS uitslagen door de Lissmac’s

08-06 Dinnissen ontwikkelt, produceert en installeert complete systemen voor procestechnologie. Deze worden over de hele…

Toeleveren

Van der Ende Groep completeert directiebezetting

23-02 Van der Ende Groep heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Zowel nationaal…

Verbinden

EPD milieuproduct verklaring voor vier Bostik lijmen en kitten

06-12 Medio 2019 introduceerde Bostik een assortiment lijmen en kitten waarvan ieder product minimaal één…

Toeleveren

Drooglopende pompen

02-02 Wilo heeft de serie drooglopende pompen Wilo-CronoBloc-BL uitgebreid waardoor de opvoerhoogten en capaciteiten van…

Toeleveren

Mechanische asafdichtingen KSB

23-04 KSB heeft het omvangrijke programma pompen en afsluiters uitgebreid met de nieuwe mechanische asafdichting…

Oppervlaktetechniek

Gereedschappen geautomatiseerd finishen

31-05 Met de finishing technieken in de Otec DF- en SF-machines kan de kwaliteit van…

Oppervlaktetechniek

Pompen en spuitpistolen

14-03 WSB presenteert op MTMS Machineering de nieuwste Wagner pneumatisch bediende dubbelmembraanpomp Topfinish DD10 voor…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen