Correa presenteert nieuwe freesmachines op open dagen

0
545

De Spaanse fabrikant Nicolas Correa, producent van freesoplossingen, organiseert op 12, 13 en 14 juni open dagen in haar productiefaciliteit in Burgos. Machineleverancier Landré, die Correa in de Benelux vertegenwoordigt, organiseert een driedaagse trip om de Nederlandse maakindustrie kennis te laten maken met de mogelijkheden van het machineprogramma van Correa. Tijdens deze trip krijgen bezoekers ook een kijkje achter de schermen van de moderne productiefaciliteit.

Correa is gespecialiseerd in de bouw van high-end bedfreesmachines, kolom- en portaalfreesmachines met grote werktafels, waarvan de afmeting klantspecifiek wordt geleverd. Deze grote freesmachines worden wereldwijd ingezet voor de freesproductie van onder meer grote matrijzen, monolithische elementen voor de lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, energie en mechanische sector. Het bedrijf heeft een omzet van meer dan 90.000.000 euro.

Correa Norma 1
De Correa CNC Norma is een nieuw type bedfreesmachine, ontworpen voor de bewerking van middelgrote stukken

Nieuw type bedfreesmachine
Tijdens de open dagen zal Correa ook één van de nieuwste modellen, de Correa CNC Norma, tonen. De Norma is een nieuw type bedfreesmachine, ontworpen voor de bewerking van middelgrote stukken. De robuuste structuur maakt inzet voor zowel zware ruwe bewerkingen mogelijk, als ook voor een nauwkeurige afwerking. Samen met de ruime keuze van spilkoppen en accessoires, is deze machine inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan werkstukken. De eerste Norma bedfreesmachine, CNC Norma L45, met een bed van 5500×1200 mm, is kort geleden geleverd door Landré aan Machinefabriek Dekens in Sappemeer.

Aanmelden voor de trip kan via deze LINK

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein