Automatisering en procesbeheersing staan centraal op Open Huis Dormac

0

Samen met haar partners voor procesoptimalisatie, automatiserings-, opspannings- en gereedschapsoplossingen, toont machineleverancier Dormac CNC Solutions op donderdag 22 en vrijdag 23 november tijdens haar jaarlijkse Open Huis een groot aantal productiesystemen waarmee verspanende bedrijven de productie-efficiëntie vergaand kunnen verhogen. Automatisering en procesbeheersing vormen daarbij de belangrijkste thema’s die als een rode draad door de verschillende systemen worden gedemonstreerd.

Niet-werkbare uren benutten
Naast veel machines voor draai- en freesbewerkingen toont Dormac diverse automatiseringsoplossingen gebaseerd op productbelading met cobots, industriële robots en portaallaadsystemen. Bedrijven kunnen daarmee ook de niet-werkbare uren benutten en uiteindelijk hun productierendement fors verhogen. Het succes van automatisering hangt echter sterk samen met de betrouwbaarheid van het proces. Om procesverstoring te voorkomen biedt Dormac effectieve oplossingen met inzet van hogedruksystemen, spanen-, olienevel- en vloeistoffiltratie, koelinstallaties en olieafscheiders. Ook al deze systemen zullen tijdens het Open Huis staan opgesteld.

Dormac Open Huis 2018-01
Dormac toont tijdens haar jaarlijkse Open Huis een groot aantal productiesystemen waarmee verspanende bedrijven de productie-efficiëntie vergaand kunnen verhogen.

3D metaalprinten
Aanvullend op de verspanende technologieën toont Dormac 3D metaalprinten, waarvoor een 3D printsysteem van InssTek staat opgesteld. Deze 3D metaalprinter is zowel inzetbaar voor het cladden op bestaande werkstukken als het opbouwen van nieuwe werkstukken.

Openingstijden
Donderdag 22 november:         10.00 – 21:00 uur
Vrijdag 23 november:              10.00 – 21:00 uur

Locatie:
Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn