Bimos Neon, een nieuwe generatie werkstoelen

0

“Een goede stoel voorkomt vermoeidheid, bevordert de concentratie en geeft je comfort en waardering die zich terugbetaalt tijdens het werk.” Dat zegt Iris Martens van Martendo Stoelen in Rijen, dealer van onder andere Bimos werkplaatsstoelen. “Voor veel mensen is de stoel de plek waar ze de meeste uren van hun werkdag doorbrengen. Het aanschaffen van een goede stoel is dan ook een investering die zich altijd uitbetaalt.”

Robuuste werkstoel
Al meer dan 15 jaar biedt Martendo Stoelen zitoplossingen voor alle voertuigen en werkplekken. De Bimos Neon is een robuuste werkstoel die kan worden ingezet in productie en ESD werkplaatsen, laboratoria, cleanrooms en op plekken waar mensen staand werk doen. De Neon helpt je om actief en dynamisch te blijven en zo de gezondheid en productiviteit te garanderen.

De Neon is verkrijgbaar in drie hoogtes en verstelbaar in hoogte, zithoek en zitdiepte. Dit maakt de stoel geschikt voor iedere werkplek. Ook kan de stoel worden voorzien van verstelbare armleggers, wielen of glijders. Verschillende werkplekken vragen om verschillende stofferingen en bekledingsmaterialen. De Neon kan aan deze verschillende eisen voldoen met een stoffen, kunstlederen, pur of Supertec bekleding. De bekledingselementen zijn makkelijk verwisselbaar, je klikt ze eenvoudig vast op de stoel. Iedere soort bekleding biedt maximale kwaliteit en zitcomfort.