BVS Sociaal Metaal trots op erkenning

BVS Sociaal Metaal is tijdens het Business Event in Veenendaal uitgeroepen tot ‘Jonge onderneming van het jaar’. Directeur Jolanda van Soest nam de prijs in ontvangst.

Directeur Jolanda van Soest van BVS Sociaal Metaal nam de prijs op het podium in ontvangst. “Deze waardering is zeer belangrijk voor mij en mijn collega’s. Zij zijn degenen die de prijs hebben verdiend.” (Foto: Annemarie Bakker Fotografie)

De juryvoorzitter omschreef BVS Sociaal Metaal als ‘een prachtige combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen, winstgevendheid en kwalitatief hoogwaardige productie’. De jonge onderneming groeide al snel uit van zes naar achttien medewerkers. Medewerkers die wat meer aandacht en begeleiding nodig hebben bij hun werk, maar de kwaliteit leveren die van een regulier metaalbewerkingsbedrijf verwacht mag worden.

Waardering zeer belangrijk

Jolanda van Soest, die de prijs op het podium in ontvangst nam: “Deze waardering is zeer belangrijk voor mij en mijn collega’s. Zij zijn degenen die de prijs hebben verdiend. Het is een mooie gelegenheid om sociaal ondernemen onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk ondernemers te motiveren om juist de mensen, die anders aan de zijlijn staan, een kans te bieden op werk. Dit helpt ze enorm bij hun ontwikkeling. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en worden in het dagelijks leven minder afhankelijk van anderen. Deze prijs is een erkenning van het goede werk dat zij iedere dag leveren en daar ben ik erg trots op.”

Jolanda van Soest omringd door medewerkers van BVS Sociaal Metaal. De juryvoorzitter omschreef de prijswinnaar als ‘een prachtige combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen, winstgevendheid en kwalitatief hoogwaardige productie’. (Foto: Annemarie Bakker Fotografie)

Jolanda van Soest omringd door medewerkers van BVS Sociaal Metaal. De juryvoorzitter omschreef de prijswinnaar als ‘een prachtige combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen, winstgevendheid en kwalitatief hoogwaardige productie’. (Foto: Annemarie Bakker Fotografie)

Podium

Al jarenlang wordt het Business Event in Veenendaal georganiseerd door Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Zij creëren een podium voor innovatieve, ambitieuze, succesvolle ondernemers in Veenendaal. Iedereen kan een bedrijf aanmelden, waarna de voordrachtcommissie drie genomineerden bekend maakt in de categorieën jonge onderneming, MKB en Grootzakelijk. In de periode voorafgaand aan het evenement kan door het publiek gestemd worden op één van de ondernemers uit de drie categorieën.

Metaal met een verhaal

BVS Sociaal Metaal is een zelfstandig opererend onderdeel van de ERBA Groep en gespecialiseerd in metaalbewerking, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lassen, knippen, frezen, zetten, boren en ponsnibbelen van metaalproducten behoren tot het dienstenpakket. Zowel seriewerk als enkelstuks. Door het intensief begeleiden van de medewerkers creëert het bedrijf een beschermende werkomgeving waarin zij opgeleid worden tot professionele metaalbewerkers die met passie hun werk kunnen uitoefenen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

En weer gaat een laser door het dak bij ERBA Veenendaal

20-04 De komende weken zullen de engineers van Amada de nieuwe machine installeren en aansluiten…

Plaatbewerking

ERBA Groep zet groei binnen onderdelen door

20-10 Van Soest: ”Ik denk dat het voor iedereen geldt dat we een bijzondere tijd…

Personeel en Opleiding

BVS Sociaal Metaal eerste metaalbedrijf met PSO 30+ certificering

15-03 BVS Sociaal Metaal is het eerste metaalbedrijf in Nederland dat deze erkenning krijgt. Het…

Plaatbewerking

Nieuwe website ERBA Groep gelanceerd

31-07 De ERBA Groep groeit en professionaliseert. Hierbij past een geheel nieuwe website, die onlangs…

Plaatbewerking

ERBA buisbewerking gaat geen uitdaging uit de weg

31-03 Bij ERBA heeft veel vernieuwing en innovatie plaatsgevonden, waardoor het bedrijf met name de…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV