Bystronic legt uit: Fiber of CO2?

0

De fiberlaser is in opkomst en begint langzaam terrein te winnen van de vertrouwde CO2 bron. Maar is fiber nu daadwerkelijk de uitkomst of zal de CO2 toch het vertrouwde beeld blijven? Wat bepaalt het succes van fiberlaser snijden en wat zijn de valkuilen? Welke factoren zijn bepalend voor de keuze tussen fiber en CO2?

Deze vragen staan centraal tijdens een serie workshops die Bystronic in juni organiseert. Op vier verschillende locaties in de Benelux hebben plaatbewerkers de mogelijkheid om middels deze kennisoverdrachtsessies te bepalen wat voor hen de beste technologie is. Tijdens de sessies zullen verschillende sprekers aan bod komen, zoals de producent van de fiberlaserbronnen die de fibertechnologie nader zal toelichten. Tevens zal een leverancier van laserfolie de mogelijkheden beschrijven van het snijden van gefolieerd materiaal met een fiberlaser. Ook zal een productmanager van Bystronic Laser de visie van Bystronic toelichten.

In Nederland worden de workshops gehouden op 13 juni bij Golden Tulip Arnhem in Doorwerth en op 14 juni bij Mövenpick Den Bosch in Den Bosch. De aanvang is op beide locaties 12.00 uur.De workshops zijn gratis bij te wonen, maar aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is opgave vooraf bij Bystronic gewenst. Dit kan door een mail te sturen naar cees.wolters@bystronic.com.