Cat B35 Smart 4G featurephone

0
41

De Cat B35 van Cat phones is een rugged featurephone met lange batterijduur en 4G-aansluiting, voor snel surfen en toegang tot al je essentiële apps. De Cat B35 is val-, stof- en waterproof en speciaal ontworpen voor gebruik in de zwaarste omstandigheden.

De telefoon draait op een 4G LTE-netwerk met ondersteuning voor VoLTE en VoWiFi. Bovendien biedt de Cat B35 enkele smartphone-functies, zoals email, social media, maps, Google Search en Google Assistant. Zoals alle Cat phones is de Cat B35 voorzien van rugged credentials en getest in extreme omstandigheden. De telefoon is IP68 gecertificeerd, tot 35 minuten waterproof op 1,2 meter onder water, doorstaat valtests tot 1,8 meter op harde ondergrond, stofvrij en bestand tegen extreme tempraturen.

De telefoon is voorzien van een batterij met 2300mAh, voor 12 uur bellen of 30 dagen standby. Uit een recente studie onder 25.000 Cat phones-gebruikers blijkt dat er vraag is naar de bovenstaande eigenschappen. Vier van de vijf respondenten geeft aan dat ze rugged credentials een belangrijke eigenschap vinden en 98% noemt batterijduur als een doorslaggevende factor.